top of page

Kundeuttalelser

Frank Skogli
Markedsdirektør, Hydex AS

"Som markedsdirektør er jeg til enhver tid opptatt av å få mest mulig igjen for de pengene jeg bruker. Da er det viktig med leverandører som tør å utfordre basert på en klar filosofi, metodikk og resultater. Ingen har turt å utfordre oss på hva vi vil med forretningen vår, og hvordan vi kommuniserer det i de forskjellige kanalene vi har tilgjengelig, som Sture.

 

Jeg trodde ikke det var mulig å realisere en ROI på 1000% som følge av en markeds- føringsaktivitet. Sture har tydeliggjort for oss at dette faktisk er mulig. Han har gjort det på webben vår. Det å ha tilgang til en ekstern ressurs som både er faglig sterk, som jobber etter en klar metodikk som fungerer, og som skjønner forretningen vår og utfordringene våre, har vært gull verdt for oss. Bokstavelig talt!"

Kjell Odding
Selvstendig næringsdrivende

"Sture er svært kreativ og kunnskapsrik og evner dermed både å tilpasse seg til kunders behov samtidig som han er flink til å forstå kundenes reelle behov (som de kanskje ikke selv er klar over). Han kommuniserer svært godt og er flink til å få folk til å erkjenne sine behov. For den som vil starte virksomhet, evaluere sin virksomhet eller utvikle virksomheten, vil jeg sterkt anbefale å bruke Sture Edvardsens tjenester."

Roald Brekkhus
Daglig leder, MOOV AS

"Det føltes som om jeg konstant var oppe til eksamen når Sture coachet meg gjennom arbeidet med forretningsplanen vår. Den ble imidlertid bra. Så bra faktisk at en av professorene på BI i Drammen likte den så godt at han gjerne ville bruke den på masterstudiet. Det fikk han selvfølgelig lov til.""

Jo André Fiksdal
Adm.dir., OXX AS

"Sture Edvardsen ønsker det beste for sine kunder og dette preger måten han jobber på. Et godt blikk for helheten, kombinert med omfattende kunnskaper og en solid erfaringsplattform, gjør at det han leverer holder høy kvalitet, er målrettet og langsiktig. Samtidig har han stayerevne, han gir seg ikke før målet er nådd. Vi kan med tilfredshet registrere at samarbeidet med Sture både har gitt organisasjonen tilgang på en verdifull ressurs, samt at det har resultert i besparelser på et sekssifret beløp."

Leif Terje Skjæveland
Markedsdirektør, Consis AS

"Jeg var nok litt skeptisk i begynnelsen, men når det nye nettstedet var ferdig, og det ble så bra som det ble, så var grunnen til det helt åpenbar. Det skyldtes den grundige prosessen Sture ledet oss gjennom - både i forkant, underveis og i etterkant."

Anders Rennesund
Leder leveranse, Atento AS

"Sture Edvardsen har fått oss til å se på oss selv med nye øyne. Eller rettere sagt våre kunder og hva vi faktisk skal gjøre for dem - hjelpe dem til å nå sine mål. For vår del har det bestått i å finne frem til vår kjernekompetanse og vise den til de som trenger den. På denne måten kan vi ved å vinkle temaer på ulike måter hjelpe eksisterende og potensielle kunder der de står nå, uansett hvor de er i sin prosess. Dette gjør at vi kan få en helhet i vår kommunikasjon over web."

Mette Eriksson
Daglig leder, Eurocosmetic AS

"Empati, integritet, en unik evne til raskt å forstå utfordringene for vår virksomhet, kombinert med en pedagogisk måte å kommunisere på, er bare noen av de positive egenskapene Sture Edvardsen besitter - og som gjør det til en stor glede å jobbe sammen med han. I tillegg har hans brede kompetanse innen forretningsplanlegging, strategisk markedsføring, og web som et sentralt element i markedskommunikasjonen, brakt vår virksomhet et stort skritt fremover."

Stein Hval
CEO, Training Partners International

"Sture Edvardsen har en mengde kunnskap. Han har også en egen evne til å gjøre ting enkelt og effektivt. Vi har økt vår omsetning dramatisk i den tiden vi har samarbeidet med Sture Edvardsen."

Rune Lied
Adm. dir, Webrespons AS

"Sture har på en glimrende måte coachet oss gjennom revideringen av vår forretningsplan. Dette har blant annet bidratt til bevisstgjøre oss på vår målgruppe og våre kunders utfordringer og behov, samt hvordan vi kan til å løse disse. Vi registrerer til vår tilfredshet at vår omsetning har økt som en direkte følge av dette, samt at vi nå har et vesentlig bedre utgangspunkt for å realisere våre målsettinger for tiden som kommer"

Sture-Edvardsen-Coach-Logo-White-TRSP.pn
bottom of page